info@ergozorg.nl | 071 362 2366

ParkinsonNet

Netwerk van zorgverleners

ParkinsonNet

Ergozorg is aangesloten bij ParkinsonNet, een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiƫnten.

Mensen met Parkinson kunnen problemen ervaren in het dagelijks leven. Voorbeelden hiervan zijn eten, koken, werken, voor de (klein) kinderen zorgen, stofzuigen en het uitvoeren van een hobby. Dit kan komen door problemen in het bewegen, traagheid, vermoeidheid, vergeetachtigheid, moeite hebben om twee dingen tegelijk te doen, verminderde flexibiliteit en/of depressieve klachten. Samen met de ergotherapeuten van ErgoZorg kan nagedacht worden over oplossingen en alternatieven bij deze problemen. Het doel is dat u zo lang mogelijk zelfstandig de voor u belangrijke dagelijkse activiteiten kan blijven uitvoeren.

Ook partners of andere mantelzorgers kunnen bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld welke ondersteuning u nodig heeft, hoe activiteiten weer samen opgepakt kunnen worden of hoe er voor gezorgd kan worden dat u minder belast wordt.

parkinson